Afspraak en meer informatie

Telefoon – SMS – Whatsapp:
06 – 11 10 13 67

E-mail:  lingzhi010@gmail.com

Openingstijden:
Ma-Vr. 9.00 – 17.30 uur
’s avonds en op zaterdag in overleg. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Geen gehoor?
Als ik bezig ben met een behandeling neem ik de telefoon niet op.  Uw telefoontje wordt dan beantwoord door een collega of de voicemail.  Als u uw naam,  uw telefoonnummer en een boodschap inspreekt, bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Buiten de openingstijden wordt uw telefoontje meestal beantwoord door de voicemail. U kunt dus ook ’s avonds en in het weekend een boodschap achterlaten. Een email sturen naar lingzhi010@gmail.com kan natuurlijk altijd.

Praktijkadres:
Willem Molenbroekplein 72, 3071 MK  Rotterdam (Kop van Zuid)

Ligging en bereikbaarheid:
Metro: halte Wilhelminaplein, neem uitgang Veemstraat. Steek de drukke Laan op Zuid over (kijk uit!), aan de overzijde sla rechtsaf. De praktijk is gelegen aan het eerste pleintje (het Willem Molenbroekplein) links op nummer 72.

Tram: De praktijken liggen op 2 minuten loopafstand van tramhalte Lodewijk Pincoffsweg. Tramlijnen 20, 23 en 25 stoppen hier. U kunt ook de tramhalte Wilhelminaplein nemen, maar dat is iets verder lopen.

Auto: sommige navigatiesystemen kunnen ons adres moeilijk vinden. Zet in dat geval uw navigatie op Laan op Zuid 388. De praktijk ligt in een betaald parkeren gebied. De zone is 320. Parkeren kunt u aan de Laan op Zuid of aan de Lodewijk Pincoffsweg. Besef dat parkeergelegenheid – net zoals vrijwel overal in Rotterdam – schaars is, houd rekening met wat zoeken. Als u iemand wegbrengt kunt u tijdelijk voor de deur parkeren. U moet dan even via het brede trottoir omrijden.